top of page

Mjuk yoga passar de allra flesta: unga och gamla, hyfsat  besvärsfria eller lite småspattiga, men kanske inte om du har större problem med värk i kroppen.

 

Den är fortfarande vänlig och tillgänglig för de flesta, men med lite mer utmaningar är den medicinska yogan. Pallar och kuddar kan ibland förädla en position även för den mest rörliga yogi! Därför finns de tillhands, för att stötta,  hjälpa och ofta fördjupa din yoga

Du lär dej att lyssna till dej själv och din egen kropp, hur du  mår, vad som är viktigt, vad du orkar just nu, vad du behöver och vad du vill.
Du får verktyg att släppa, slappna av och hitta vägar till läkning av kropp och själ. 

Genom de mjuka fysiska övningarna utvecklar du också  varsamt mer rörlighet och styrka.

 

MJUK YOGA

2019-07-21 11.56_edited.jpg

Här kan du läsa en inspirerande artikel om en av mina yogalärare och hur mjuk yoga kan hjälpa vid smärta, stress och stress.

Mjuk yoga består av av vänliga anpassnings-bara övningar från olika yogaformer bl.a. medicinsk yoga, rehabyoga, yinyoga och restorativ yoga - med mjuka, inkännande yogaövningar som modifieras utifrån dina förutsättningar, andning, medveten närvaro (mindfulness), aktiv avslappning och meditation. Yoga och mindfulness hör ihop.

Läs mer om mindfulness.

Vi kombinerar med en lång guidad avslappning (yoga nidra) som är oerhört läkande för kropp och själ! 

Frågor/anmälan: Anmäl dig här eller mejla: yogaverkstan@gmail.com eller ring /sms:a  Jenny 070 526 3354

 

 

I våra långa terminskurser erbjuder vi  mjuk yoga &  mindfulness på:

Onsdagar kl 17:30-19:00             

nedladdning_edited.png

Läs mer om våra andra yogagrupper:

bottom of page