Mjuk/yinyoga

bodyfriend.png

SKÖNA SÖNDAGKVÄLLAR I HÖST!

Vill du softa hemma på söndagkvällar, men ändå ta hand om dig med mjuk/yinyoga och mindfulness?

Välkommen att yoga med mig mig online i mitt lilla kryp in här hemma.

Det blir några få väldigt mjuka rörelser för att ta kontakt med och landa in i kroppen och sedan mestadels sköna yinyogapositioner där vi vilar in i nuet med stöd för kroppen av kuddar och filtar och vi andas, släpper, landar och läker i stillhet och mjukhet. Ingen kamp, ingen prestation. Vi avslutar med en skön yoga nidra /ledd djupavslappning - kanske i din egen säng!?

Vi kör via zoom (du får länkar i god tid) och som en extra bonus spelar jag in och låter passet ligga kvar till fredagen efter.

Vi startar söndag 19 september kl 19:30-21

Kostnaden för 8 ggr x 1½ timme är 750:-.

Tycker du att det låter som något för dig eller har frågor?

Ring 070 5263354 eller mejla  yogaverkstan@gmail.com

Varmt välkommen! Jenny

 

  

 

Mjuk/yinyoga är stillsam och avslappnande. Försiktig rörelse stärker och mjukar upp kroppen, lossar på spänningar och blockeringar aktiv vila o varsamma positioner ger lugn och fokus så du får ett friare energiflöde och bättre balans i både kropp och sinne.

 

Vi börjar passet med en kortare del mjuk yoga, lite uppmjukande, närvarande rörelser som hjälp att landa in i kroppen, för att sedan gå över till rörelser med Yinyogans mer stillsamma, passiva grundande kvalitéer. 

I yinyogan tar vi oss in i positioner med hjälp av kuddar och filtar som stöttar upp och gör det bekvämt och stannar där i avslappning ca 3 minuter.


I positionerna hinner de nu uppvärmda musklerna slappna av och även bindväven,  hinnorna runt musklerna, hinner sträckas ut och du blir i detta vilsamma och meditativa tillstånd allt mjukare - till kropp och själ.

Yinyogan är väldigt restorativ och läkande!

Det handlar till stor del om att vila sig i form.


Mjuk/yinyoga yoga passar alla normalspattiga människor som inte har några speciella problem -alltså alla normalstela, med lite småvärk någonstans men utan större restriktioner vad gäller normal vardagsrörlighet.

2019-04-15 18_edited.jpg
Yoga hos oss!

Mjukt vänlig vilsamt - häng med i vårt fina lugna gäng och vila dig i form!

Det blir mjuk yoga och vilsamma positioner med stöd av kuddar = yinyoga.

Andas, slappna av......kan det bli bättre. 

På onsdagar kl 20-21:30 här hos oss

(eller hemifrån via zoom på söndagar....

läs mer om det alternativet till höger eller längre ner om du är på telefonen.)

Yogar du hos oss startar vi onsdag 8 september.

Du betalar 1200:- för 12 ggr x 1½ timme.

Varmt välkommen!

Yoga hemma!

Vill du hänga med på vilsam mjuk/yinyoga hemma på söndagar kl 19:30-21

Första tillfället blir 19 september) via padda/mobil/dator. Du betalar 750:_ för 8 pass a 1½ timme och du får passet inspelat att använda under veckan till nästa tillfälle.

Passen sänds live via zoom (liknar teams om du jobbat via det under pandemin) och man kan både prata och chatta under passet. Zoom är gratis och du får enkla länkar från mig i god tid.

.

Ett klart bonus när man yogar hemma är att vi avslutar med en skön yoga nidra (ledd avslappning) kanske i sängen för att bara glida in i god sömn. Låt detta bli höstens nya sköna söndagsvana....

Det blir en ren zoomyogaklass på önskemål från de som gillade zoom, bor långt bort ( ex Stockholm!) och andra- så vi 'är redan en liten mysig grupp!