top of page

Om oss

Vi som startat och driver Rehab & Yoga-verkstan heter Jenny och Nane. 

På senare år har också Hugo anslutit sig till vårt team.

Vi tror att alla, med lite hjälp, kan hitta verktyg för ett gott liv och brinner för att dela med oss av det som hjälpt oss och allt vi lärt på vägen genom livet, både av kunskaper, erfarenheter och insikter.

 Vi har gedigna utbildningar inom kropp och hälsa alla tre, men med lite olika inriktningar. Nane är sjukgymnast med specialistinriktning OMT och psykosomatik. Jenny har olika former av massage, ortobionomi,  och naturmedicin i sin verktygslåda och Hugo är bl.a. certifierad PT och massör.

Det vi har gemensamt är att vi alla har flera yogautbildningar bakom oss. De flesta med forskningsanknytning och som är inriktade på rehabilitering och läkning, allt för att få bredd och djup i vår yoga.

Tillsammans har vi också över 60 års yogapraktiserande bakom oss.

Alla dessa erfarenheter och verktyg som vi genom åren har fått, delar vi givetvis med oss av i våra möten med dig!

Om du vill kan du läsa mer om hur vi tänker, vad som driver oss och vad vi har för erfarenheter genom att klicka på var och en lite längre ner på sidan!

Alla t re_edited.png
nedladdning_edited.png
_DSC5949_edited_edited.png

Nane
Sjukgymnast/fysioterapeut
& yogalärare

"Att hitta redskap för att kunna påverka sitt eget välmående både fysiskt och mentalt är viktigt för mig." Läs mer:

DSC_0974 (2).JPG

Hugo
Massör, PT, coach
& yogainstruktör

"Träning är för alla - det är bara så att träning kan se väldigt olika ut och du behöver hitta den träningen som passar dig"  

48695158637_2f9bf08a05_h_edited_edited.jpg

Jenny
Kroppsterapeut
& yogalärrare

"Yogan har verkligen hjälpt mig genom svårigheter i livet, därför vill vi dela med oss av yogans tekniker och allt vad den kan ge." Läs mer:

bottom of page