top of page
2019-03-02 15_edited.jpg

En heldag med läkande yoga och härlig och knasig Bollywood dans med Josefin Wikström -så kunnig i allt  som har med hur vi genom att ses och göra saker tillsammans (dans och yoga!) kan läka kropp och själ/hjärna och nervsystem med yoga och dans.

Du får veta allt (nästan ) om vad som händer i hjärna och kropp - om synkronicitet, spegelneuroner, samstämmig andning - och vad det har förbetydelse för ditt mående! 

 

Det bästa med denna typ av Bollywood dans,

Pagal style,

är att det ska gärna bli lite fel - ledordet är glädje!

Testa några steg med Josefin här!

Var: På Rehab & Yogaverkstan samt Hagadals bordtennishall för plats och avstånd. OBS! Max 20 pers! 
När: Lördag 4 september kl 10-16
Pris: 975:- inkl te, frukt och smarrig lunch. 
Anmälan: Här eller mejla yogaverkstan@gmail.com eller
ring/sms:a Jenny 070 5263354 

Varmt välkomna! 
                 Jenny Nane & Josefin

Yoga är oerhört kraftfullt i sin enkelhet. Just nu jobbar Josefin förutom med Prison Yoga Projekt, att dela med sig av all kunskap på internationella konferenser mm. också med att hålla utbildning inom rättspsykiatrin via Högskolan Väst då hon tillsammans med forskare och professorer  just nu startar upp ett forskningsprojekt om hur yogiska metoder kan hjälpa på SIS institutioner och inom rättspsykiatrin. Kan personer med så svåra diagnoser få hjälp av yoga så kan vi- Josefin delar med sig av rykande färsk info från forskningen!

Se Josefin och professor Nora Kerekes på nyhetsmorgon förra veckan!

De berättar lite om den traumaanpassade yogan de forskar på!

Josefin Wikström har en unik erfarenhet av arbete med traumautsatta grupper och en  bred och hög utbildning i hur man kan jobba med trauma och psykisk stress. 
Hon har praktiserat yoga i snart 30 år och har under stora delar av sitt liv bott, studerat och arbetat i Indien. Hon är utbildad Bollywood-danslärare i Indien som varit hennes andra hemland i mer än 20 år. 

Med yoga och dans som verktyg har hon under 15 år jobbat med barn och ung-domar i Mumbais slum.    
Hon har också i många år jobbat med interner och flyktingar och andra traumautsatta grupper och sam-tidigt utbildat sig, bla, vid The trauma Centre i Boston, USA grundat av Bessel van der Kolk M.D som är en ledande auktoritet inom trauma och stress-forskning. 

Josefin WIkström och vi här på Rehab & Yogaverkstan!

Mer om Josefin på hennes hemsida.

Josefin är även utbildad vid The minded institute i London i samarbete med Brittiska NHS, som yogaterapeut med special-inriktning på psykiatriska diagnoser och PTSD.

Hon arbetar också internationellt som huvudlärare för Prison Yoga

Läs mer om Josefin: https://www.yogafordig.nu/yogagalan/josefin-wikstrom-yoga-fangelse/​​​​​​​

 

Här kan du lyssna på ett reportage och intervju i radions Tendens.

bottom of page