Massage


Jag heter Hugo och är Certifierad Massageterapeut. 

Som massageterapeut arbetar jag med massage och muskeltöjningar i friskvårdande syfte men kan även behandla lindrigare besvär som uppstått på grund av muskelspänningar.

Med friskvårdande syfte menas att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle.

Som massageterapeut kan jag jobba direkt med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten(t.ex. ryggskott)

Läs mer här om hur jag kan använda massage och olika tekniker för att hjälpa dig!

Dessutom kan jag som PT ge dig bra tips och råd på övningar som också kan hjälpa dig att stärka din kropp och hållning. 

 

Pris för massage - se längre ner på sidan.
Kontakta mig på 0724 44 99 77 för tidsbokning eller skicka en förfrågan till yogaverkstan@gmail.com  

2021-10-28 09.41_edited.jpg

Olika typer av massage

            Klassisk svensk massage
Det många tänker på när man hör ordet massage. En massage som både fungerar som avkoppling men även går på djupet och behandlar. Passar för dig som både vill ha en massage som går in på djupet och behandlar enskilda muskler och besvär samt även för dig som bara vill ha en grundligare genomarbetning av kroppen.  Jag kan även ge dig hemmatöjning eller enklare övningar för att ytterligare hjälpa eller förebygga besvär. 
            Avkopplande massage

En mjuk massageform som inte går in på djupet, utan bearbetar hela kroppen med snälla och mjuka rörelser och passar bra för dig som bara vill komma för lite avslappning och allmän avspänning. 
               Idrottsmassage
En massage som behandlar dina arbetande muskler. Funkerar bra för dig som får spänningar av din träning eller fysiskt utmanande jobb - du som har muskler som kräver mer arbete. Som utbildat personlig tränare så ger jag också mer än gärna råd på träning som kan hjälpa dig stärka din kropp i ditt träningsutövande.

Vill du att jag kontaktar dig? 

Skriv här nedan om du hellre vill att jag mailar dig med förslag på tider. 

Tack! Jag hör av mig.