Boka en massagetid! 

Nyhet - Boka direkt på webben!--> 

 

Du är också välkommen att  kontakta mig på

0724 44 99 77 för tidsbokning eller skicka en förfrågan till yogaverkstan@gmail.com.

Massage


Jag heter Hugo och är Certifierad Massageterapeut. 

Som massageterapeut ser jag till hela rörelseapparaten och arbetar för att behandla dina besvär med muskler, stelhet och smärta. Med både uråldrig kunskapstradition och modern vetenskap arbetar jag med olika metoder för att både ge dig lindring i dina besvär och en skön avkopplande massage.

Dessutom kan jag som Personlig Tränare ge dig bra tips och råd på övningar att göra hemma,  som också kan hjälpa dig att stärka din kropp och hållning. Det är precis som med Rehab klart och tydligt länkat att om du utför eget arbete mellan massagebehandlingar så kommer du snabbare till rätta med dina besvär och din kropp håller längre. 

Läs mer här om hur jag kan använda massage och olika tekniker för att hjälpa dig!
 

Pris för massage - se längre ner på sidan.
Kontakta mig på 0724 44 99 77 för tidsbokning eller skicka en förfrågan till yogaverkstan@gmail.com  

2021-10-28 09.41_edited.jpg

Hur går en massage till?

För dig som kanske inte är van att boka massage, eller aldrig varit på massage hos mig innan, så kan det vara bra att känna till hur det brukar gå till. 

1. Bokning:
Du kontaktar mig för tidsbokning. Ring eller boka en tid direkt på webben. Har du inte varit hos mig tidigare eller har ett problem som du inte fått behandling för tidigare hos mig brukar jag rekommendera att vi tar en full timme till det då det brukar behövas för att ringa in problemet och ha tid för behandling.

 

2. Vi ringar in vad du behöver:
När du kommer, så kommer jag alltid börja med att kolla hur det går med dina besvär. Det kan innebära att jag undersöker dig även innan du hamnar på britsen, med funktionstest, frågor eller liknande. Är det första gången du är hos mig tar jag en anamnes, dvs går igenom en serie frågor om bland annat dig, dina besvär, hur de ter sig och tidigare behandlingar. 

 

3. Behandling.
Här kan jag använda klassisk massage, cirkulationsmassage, triggerpunktsbehandling, terapeutisk töjning och andra metoder. Läs mer om mina metoder HÄR.

 

4. Eventuell Hemträning
Precis som när du besöker oss på sjukgymnastkliniken kommer vi bäst till rätta med eventuella besvär om du också gör ett arbete själv mellan besöken. Det brukar röra sig om 1-3 övningar som vi går igenom, varav töjningar är de vanligaste men även enklare mobilitetsövningar eller styrkeövningar. 

5.Återbesök

Uppföljning är nyckeln. Beroende på vad dina besvär kan vara rekommenderar jag att vi bokar en uppföljning inom 1-4 veckor. De flesta besvär hittar vi bättring eller lindring av redan efter ett par gånger men oftast är det bra att fortsätta tills besvären är helt borta. 
Har du kroniska besvär kan det vara lämpigt att hitta ett bra intervall för återkommande besök. 

Vill du att jag kontaktar dig? 

Skriv här nedan om du hellre vill att jag mailar dig med förslag på tider. 

Tack! Jag hör av mig.