top of page

Friskvård på företaget?
Massage är en win för alla! 

Önskar du komma i kontakt med oss? Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär! 

För dig som läser detta är det säkert känt att friskvård är bra för både den anställde och företaget. Men visste du att varje investerad krona som nyttjas för friskvård ger allt från tre till fem kronor tillbaka för företaget – och är dessutom avdragsgillt?
Friskvård leder till minskade sjukskrivningsdagar, mindre stress, ökad produk
tivitet och i allmänhet nöjdare anställda.

 

Tyvärr är det inte helt ovanligt att friskvårdsbidraget nyttjas mer av de som redan tränar och sällan hämtas ut av de som kanske mest behöver det och där det skulle göra mest skillnad.


Rehab & Yogaverkstan erbjuder därför riktad företagsfriskvård!

Riktade friskvårdsinsatser på arbetsplatsen verkar vara ett säkrare kort att satsa på för företag som vill veta att deras investeringar verkligen resulterar i mänskliga och ekonomiska vinster. Med riktad friskvård fokuserar man på en bestämd åtgärd med en önskan om bestämda resultat. Riktad friskvård innebär att du som företagare vet vad friskvårdsbidraget går till och att det verkligen gör nytta för era anställda och därmed för företaget.
Tillsammans kan vi skräddarsy en lösning utefter era förutsättningar och önskemål!

 

På Rehab & Yogaverkstan har vi både massör, personlig tränare och sjukgymnast i nära samarbete. Det innebär att om det finns en mer komplicerad problematik med rörelseapparaten eller stressrelaterade problem, har vi tillsammans en unik kompetens att gå vidare med behandling eller friskvård.
Vi erbjuder bland annat:


Företagsmassage
Massage förebygger, lindrar och rehabiliterar muskelproblem. Lugn-och-ro-hormonet oxytocin frigörs och massage är avstressande och avkopplande. 
Företagsmassage innebär att vi sluter ett avtal där vår massör Hugo Hammer antingen kommer till er arbetsplats och utför massage, eller där era anställda kommer till vår klinik. Utifrån ditt företags förutsättningar så finns det även möjlighet att låta den anställde finansiera del av massagen.

 

Detta ingår i företagsmassage

  • Ingående undersökning av rörelseapparaten

  • Individuellt anpassad friskvårdande massage

  • Rådgivning om förebyggande friskvård och träning

Träning

Vi har ett brett utbud av träning i grupp för att både stärka kroppen och ge metoder för stresshantering. Träning kan ske på många nivåer och hos oss kan alla hitta en grupp som passar.
Utifrån era behov, förutsättningar och önskemål kan vi antingen komma ut till er eller era anställda komma till oss. Vi bygger pass och träning utifrån vad ni behöver.
Några exempel på träning vi erbjuder:

  • Kroppsviktsträning med rörlighet

  • Mjuk yoga med mindfulness

  • Kettlebell-träning

Vi anpassar och skräddarsyr givetvis träning efter er och era anställdas behov.

Förutom den rena friskvården ovan, erbjuder vi också:

Sjukgymnastik

Vår sjukgymnast/fysioterapeut Nane Andersson är landstingsansluten. Det innebär att vid individuell bokning behövs ingen remiss och högkostnadskortet gäller. Alla är välkomna att boka ett besök på kliniken.
Med 25 års erfarenhet och en gedigen utbildning i OMT har han en bred kompetens att bedöma och behandla alla typer av problem med muskler och leder.
    En annan specialinriktning är psykosomatik för problem, så som t.ex. kroppslig smärta eller sömnproblem orsakade av stress – något som inte är ovanligt på arbetsplatser.
Mindufulness, andning och stresshantering går att utföra som en friskvårdande aktivitet utan fysisk träning

 

 

Önskar du komma i kontakt med oss? Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär! 


 

bottom of page