skylt1 vitkant (1)

Ayurvedisk hälsokonsultation

Då och då kommer han hit Kristofer Edlund. Då har du chansen att konsultera en väl utbildad ayurvvedaläkare angående hälsoproblem.  Kristofer Edlund ger  ayurvediska hälso-konsultationer här på Rehab & Yogaverkstan-.

En timme tar det och kostar 700:-
Boka tid via Jenny 070 526 3354
Frågor? Ring Kristofer direkt 073 092 2424 

eller mejla till:  kristofer@ganges.se

Från Kristofer Edlunds hemsida:

"Jag är ayurvedisk läkare. Om du vill ha ayurvedisk hjälp med dina hälsoproblem så bokar du en hälsokonsultation.
Hälsokonsultationen börjar med en en grundlig pulsdiagnos och vi går igenom din nuvarande hälsosituation.Du får sedan ayurvediska råd om kost, livsstilsförändring och rekommendationer om örtpreparat och huskurer som är bra för ditt hälsotillstånd.
Patienter med alla sorters besvär söker upp mig. De flesta har problem där den vanliga vården inte ger så många alternativ, eller inga alternativ. Ofta är det stressrelaterade problem, utbrändhet, sömnbesvär. Vanligt är också ballongmage, matsmältningsbesvär, IBS och andra mag- och tarmbesvär.
Om du har hälsoproblem behöver du oftast göra förändringar i kost och livsstil. De här förändringarna tar tid och de flesta behöver uppdaterade råd när de följt behandlingen en tid." 

Uppdaterade råd kan ges nästa gång Kristofer besöker Hultsfred, nästa gång du åker till Srockholm eller via en telefonkonsultation.

Här kommer du till Kristofers hemsida.

Här kommer du till Kristofers blogg  Matskolan.

Min utbildning:
Jag studerade i Indien från 1991 till 2003.
Själva läkar-utbildningen är 5½ år lång och ger mig titeln Ayurvedacharya eller B.A.M.S.-  Bachelor of Ayurvedic Medicin

Mig veterligen är jag den andre västerlänningen som fått gå denna utbildning. Kursen är byggd efter samma mönster som den skolmedicinska läkar-utbildningen, med samma grunder i anatomi och fysiologi, men man läser om ayurvediska diagnoser, mediciner och behandlingar. 

google37caea8745800794.html