skylt1 vitkant (1)

Om oss

Vi som startat Rehab & Yogaverkstan heter 
Jenny Hammer och Nane Andersson.


Yogan har verkligen hjälpt oss genom svårigheter i livet, därför vill vi dela med oss av yogans tekniker och allt vad den kan ge.
 

Vi har båda gedigna utbildningar inom fysioterapi båda två, men med lite olika inriktning. Tillsammans har vi också över 50 års yoga-praktiserande bakom oss och vi har båda två gått flera yogalärarutbildningar för att få bredd och djup i vår yoga. 

De erfarenheter och verktyg vi genom åren har fått delar vi självklart med oss av. 


Nane är  sjukgymnast sedan 25 år och har kunskap om allt från anatomi och ergonomi till rollatorer och andra hjälpmedel. Han har erfarenhet av att jobba med människor i alla åldrar från små barn till riktigt gamla, fysiskt handikappade, skapligt pigga och friska personer, förståndshandikappade och idrottare, alla med fysiska problem av olika slag. Nane tar emot patienter på Rehabverkstan som ligger i direkt anslutning till Yogaverkstan - med samma ingång.

Jenny är kroppsterapeut med en bred utbildning inom komplementära metoder och har bl.a. massage, akupressur, naturmedicin och ortobionomi (mjuk kiropraktik) mm. i sin verktygslåda.

De kunskaperna och erfarenheterna tar vi givetvis med oss  i vårt arbete, även i yogan.

Yoga är inte bara själva rörelserna eller meditationen - yoga handlar i grunden om hur man förhåller sej till livet och ger redskap att möta livet som det är just nu, precis som man själv är, med de styrkor och svagheter till kropp och själ som man har. Samtidigt ger yogan en massa verktyg för självläkning, närvaro och balans, något vi alla behöver mer av. De verktygen vill vi dela med oss av. 

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!
                                                         JENNY & NANE

Här är vi i Indien med Prabo - vår yogalärare på ayurveda kliniken Raya healthy acres  i Kerala, där vi både yogade och genomgick en panchakarma-kur och fick nya vänner. Här är vi i Indien med Prabo - vår yogalärare på ayurveda kliniken Raya healthy acres  i Kerala, där vi både yogade och genomgick en panchakarma-kur och fick nya vänner.
Mycket pluggande har det varit....
...och duktiga lärare har vi haft.....
.. och galna övningar har vi gjort..
...och underbart kul har vi haft!
...och underbart kul har vi haft!
google37caea8745800794.html