skylt1 vitkant (1)

      Breathwalk - en mindful yogapromenad.

Halloj alla som klokt stannat hemma vid osäkerhet om du smittar, alla 70+are och alla andra. Vi vill ge ett alternativ och en ersättning i dessa coronatider.
Så efter lite funderande - här kommer det:
Veckans alla yogapass fortsätter som vanligt men vi lägger till att varje söndag kl 14 resten av terminen kör vi en breathwalk längst med sjön. Det är en kombination av promenad, yoga och meditation.

Vi samlas utanför Rehab & Yogaverkstan och går ner mot sjön och tar en tur mot hembygdsparken och campingen och stannar då och då under vägen för stående yoga, andningsövningar och instruktioner för gående meditation.
Takten kommer att vara mestadels lugn och meditativ-det är viktigare att synkronisera andning och rörelse/steg än att få upp ett jättehögt tempo. Varje sträcka vi går blir ca 3-7 minuter lång och ett par promenadsträckor blir lite snabbare men vi väntar in alla med lugn och fokuserad andning.

ALLA är välkomna- även du som går som vanligt på ditt yogapass. Om du vill, så ta med en vän, en man, en syster eller någon annan som vill testa på! OBS! Har du förkylningssymtom- stanna hemma även från detta!

Var: Start Rehab & Yogaverkstan
När: Söndagar kl 14
Datum: Hela april ut.....
Hur länge: ca 1 timme, eller runt det.
Pris: Gratis
Frågor: Ring/sms:a Jenny 070 5263354
Anmäl intresse genom messenger eller mejla yogaverkstan@gmail.com

Hoppas vi ses på söndagar!
Jenny & Nane

PS: Vi fortsätter att slipa på hygienåtgärder, tvättar och spritar regelbundet (flera toaletter, handfat/kranar, dörrhandtag och lysknappar.

Var: Start Rehab & Yogaverkstan
När: Söndagar kl 14
Datum: 22, 29/3 och 5/4
Hur länge: ca 1 timme.
Pris: Gratis
Frågor: Ring/sms:a Jenny 070 5263354 Anmäl intresse genom messenger eller mejla yogaverkstan@gmail.com

google37caea8745800794.html