skylt1 vitkant (1)

 YOGA & GONGBAD

JA - ÄNTLIGEN! Nu kommer dom hit igen!
Fredag 30 november kl 18-21 håller Katheleen och Jan i en helkväll med mjuk terapeutisk yoga, läkande ljudbad i gongarnas klang och meditation. Vi avslutar kvällen med en mysig fika.

Om gong-bad:
Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongpass speciellt utformat att balansera hela dig.
Din upplevelse kan därmed bli att du känner dig vitaliserad till både kropp och sinne. Gongens vibrationer balanserar din kropp och sinne och ger en djup avslappning. Du "badar" i gongens vibrationer som sköljer igenom din kropp och sinne! Före gongen spelas förbereder vi oss med ett kort yogapass och efter gongen avslutar vi med en meditation.

Var: Rehab och Yogaverkstan- Storgatan 139         Hultsfred
När: Fredag 30 november 18-21
Pris: 300:-
ANMÄL DIG HÄR!!

Kathleen och Jan- goda vänner vi lärde känna i Indien. 
Varma och hängivna kundaliniyogalärare som driver en mysig yogastudio i Norrköping och håller också klasser och kurser på sin lilla gård strax utanför SöderköpingKathleen har utbildning inom ayurveda och olika terapier som hon studerat på plats i Indien. Båda brinner också för kultur och för att stötta och jobba med människor i utsatta situationer.
Läs mer!

google37caea8745800794.html