Yoga för din kroppstyp

Retreat/kortkurs 27-28 oktober.
Fredag kl 18 -21:15 och lördag kl 8 - 13  
 

En  lugn och skön retreat/kortkurs, perfekt för dej som vill komma ner i varv och lämna vardags-tressen för en stund.
I denna kurs/mini-retreat får du hjälp att genom ett enkelt test och lite vägledning ta reda på din kroppstyp - vata, pitta eller kapha. 
Du får veta mer om yoga och pranayama (andningsövningar) för olika kroppstyper, olika årstider och olika tider på dygnet.

Du får enkla yogiska/ayurvediska råd hur du hittar en bra dagsrutin och väljer kost som passar dig, men fokus ligger på hur du kan anpassa din yoga så den passar just dej.

NÄR: 27-28 oktober. Fredag kl 18 -21:15 och lördag kl 8 - 13  
VAR: Rehab & Yogaverkstan
Storgatan 139 Hultsfred
PRIS: 750:- inkl kompendie, yogisk kvällsfika och rejäl frukost som är ayurvediskt anpassad till årstiden och en liten flaska olja med örtdroppar speciellt för din kroppstyp för morgonmassagen.
ANMÄLAN: Via anmälningsformuläret eller ring/sms:a Jenny 070 5263354

Yogan är alltid helt på dina villkor. 
Du är hel och perfekt som
du är.
Glöm alla tankar på prestation.
Här ska du
bara vara!

Yoga och den Indiska läke-konsten ayurveda kommer ur samma tradition och hör i hop, liksom kropp och själ hör ihop.  Både yoga och ayurveda utgår från att varje individ har unika behov för att uppnå balans, men ayurveda 
jobbar mer med kroppens och organens hälsa och yogan självklart med muskler och leder, men kanske ännu mer med själens hälsa eller det vi i västerlandet kallar psyket.

Här kan du läsa mer om yoga:
www.yogafordig.nu

google37caea8745800794.html