YINYOGA

 En väldigt stilla och restorativ yogaform

Just nu har vi ingen kurs planerad men nya tillfällen kommer....
Anmäl intresse via kontaktsidan eller
ring/sms:a Jenny 070 5263354


Yinyogan är en favorit för mej och jag har haft lyckan att få gå utbildningar för några av de mest välmeriterade lärarna i Sverige och faktiskt i några av de mest kunniga i  världen- Biff Mithoeffer,
Judith Hanson Lasater, Magdalena Mecweld,
Ann-Sophie Sjöblom och Pernilla Cristvall- HÄRLIGT!


Yinyoga är en avkopplande och samtidigt energigivande yogaform som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra. Är du stel och otränad?
Då passar denna yogaform dig perfekt! Yin yoga är också ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller styrketräning.

De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.
Vi går in i positionerna med hjälp av kuddar och filtar som stödjer och stannar i  3-5 minuter i avslappning. Yinyogan är samtidigt en övning i minfulness, medveten närvaro, där vi går inåt och lägger fokus på det som är för stunden. Genom yinyogan påverkar vi också våra energikanaler i kroppen.

I positionerna hinner musklerna slappna av och även bindväven,  hinnorna runt musklerna, hinner sträckas ut och du blir i detta vilsamma och meditativa tillstånd allt mjukare - till kropp och själ.
Vår yinyoga är väldigt restorativ och läkande! Det handlar till stor del om att vila sig i form.

Anmäl intresse via kontaktsidan eller ring/sms:a Jenny: 070 526 3354

Här kan du se hur yinyogans övningar kan se ut. Klicka på bilden om du vill se den i större format!

Yinyoga passar alla. Med hjälp av olika hjälpmedel såsom filtar och kuddar, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar. För dej som har stelhet och smärta i kroppen, känner dig trött, stressad, har humörsvängningar, mycket tankar som snurrar och känner ett behov av att fylla på med lugn och fokuserad energi.

google37caea8745800794.html