skylt1 vitkant (1)

YOGA FÖR KVINNOR!

Hormonbalans på naturligt vis
Söndag 16 augusti kl 16-20:30
 

Stress och press är den absolut största boven när det gäller hormonobalanser. Därför blir det en lugn och avstressande kväll i yogans tecken.

Du får lära dig ett yogapass som stärker bäckenbotten, balanserar ditt hormonsystem ökar lymflödet och som även stöttar trötta binjurar, alltså bra vid stress och utbrändhet.

Du får tips och kunskap om hur kost, yoga, andning, ayurveda, vila, och återhämtning kan hjälpa dig att må som allra bäst.

Du får veta mer om hur kroppen fungerar och hur du kan ta hand om dig och hitta kraft genom att balansera dig själv och dina hormoner genom livets olika skeden.

                                     

Var: Rehab & Yogaverkstan -Storgatan 139- Hultsfred
När: Söndag 16 augusti kl 16-20:30
Pris: 450:- inkl fika som stabiliserar hormonerna och ett kompendie med tips, råd och yogapass.
Anmälan: Mejla yogaverkstan@gmail.com      eller ring/sms:a Jenny 070-5263354


VÄLKOMMEN! 
                          Jenny Hammer 

                       Bara vinster!

Man blir aldrig för gammal för att yoga, tvärtom.
Ju äldre man är desto mer vinner man på att yoga.
Yogan är din bästa pensionsförsäkring. Yoga lindrar inte bara PMS när du är yngre. Klimakteriebesvär, sömnproblem, mat-smältningsproblem, urinläckage och många andra problem går alltid att lindra och ofta att avhjälpa helt med yoga.

Hormonyoga....
....har i studier visat på en signifikant ökning av kropps-egna hormoner. Övergångsbesvär som vallningar och andra problem har minskat eller försvunnit helt. Hormonyogan har även visat sig kunna lindra vid besvär som t.ex. PMS

Visste du att....
.....så många som var fjärde kvinna över 40 år har problem med urinläckage. Problemet ökar med stigande ålder, med en brant kurva uppåt efter klimakteriet allt eftersom vävnader-na blir stelare och torrare. 


Du får...
....därför också med dig övningar för bäckenbotten som tar ca 5 minuter att göra och som är mycket effektiva.

 

google37caea8745800794.html