skylt1 vitkant (1)

ÅTERHÄMTNING & ANTI- INFLAMMATION

Vi lever i en förvirrande tid just nu och samtidigt i en samhälle där vi har allt svårare att ta det lugnt och bara vara. Långvarig stress påverkar oss negativt – hormoner, organ, körtlar, muskler, hjärna, ja hela kroppen påverkas - en låggradig inflammation startar i kroppen som över tid ger sjukdom.
Att hitta vägar till återhämtning är viktigare än någonsin. Därför ordnar vi en workshop då vi tillåter oss att varva ner, vila och vara. 

Inom yogafilosofin finns både förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling. Vi provar på och tar oss tid att landa, hitta lugn och sakta starta en läkning  med hjälp av mindfulness, yinyoga, restorativ yoga, yoga nidra - alla yogiska tekniker som ger lugn och läkning. 
Det blir en djupdykning i teori och framför allt praktik då du får veta mer om och uppleva mer av vad det är som händer i kropp och hjärna när du tillåter dig själv att verkligen slappna av.  

(Till våren- del 2: om att varsamt förändra kost och rörelse för en antiinflammatorisk livsstil, men lite av detta smyger sig in redan nu!)


Var: Rehab & Yogaverkstan
När:  Nytt datum kommer när fler kan ses live - då blir det fredag kl 18-21 och lördag 
kl 9- 13, kortare sessioner= mindre smittrisk. 
Pris:  600:- inkl enkel fika, frukt och te båda dagarna.
Anmälan: Mejla yogaverkstan@gmail.com
eller ring/sms:a Jenny 070 526334

VARMT VÄLKOMMEN! 
                                        Jenny & Nane

google37caea8745800794.html