skylt1 vitkant (1)

 Aktuella workshops

 Yoga, mindfulness och Bollywood dans  som stöd vid stress och ångest. Lördag 2 mars
Härliga  och kunniga Josefin Wikström kommer hit igen och lär oss mer och delar med sig av den senaste forskningen om hur och varför yoga kan fungera som stöd vid stress och  psykisk ohälsa, med fokus mot ångest. 
En värdefull workshop dej som känner av stress, oro eller ångest till och från och för dej som jobbar med människor på olika sätt!
En dag fylld med kunskap, yoga och skön Bollywood dans!

♥ Yoga of recovery  Fre-lördag 12-13 april.
Åsa och Erik är har igen och delar med sig av yoga, ayurveda och andra redskap för att ta oss ur beteenden och vanor som inte gynnar oss, hur vi hittar livskraft och ger en massa kärlek till oss själva, kunskap om hur vi kan läka oss själva från stress, utbrändhet, oro och ångest och återskapa hälsa till kropp och själ. 

I höst:
Ayurvedisk grundkurs 5-6 oktober med    Peter Ljungsberg, en av ayurvedas mest kända pionjarer i Sverige. En kurs för dig som vill få en allsidig och holistisk syn på livet och uppnå en kontinuerlig förbättring av hälsan med hjälp av Ayurveda.
Passa på att anmäla dig redan nu- kursen annonseras ut även via Peters  hemsida och platserna kan snabbt ta slut! 

Schema över våra terminskurser

Vill du ha information, nyhetsbrev  om nya kurser eller workshops så följ oss på facebook eller skicka ett meddelande via kontaktsidan eller ring: 0495-13354/070-5263354 

Midsommaryoga på bryggan 5 minuter från oss!
Midsommaryoga på bryggan 5 minuter från oss!
Bollywood dans......HÄRLIGT!!!

Varför workshops?

En dag började vi fundera....varför åka till Stockholm på helgkurser och workshops när vi vill få kunskap och inspiration när är så himla dyrt  med resa och hotell!?
 Vi tänkte vidare och började sen anordna workshops här hemma i Hultsfred.

En workshop kan vara allt från 3 timmar till en hel helg och ger tillfälle att fördjupa sej lite mer i olika ämnen. 
 
Ibland håller vi i dem själva, men ofta kommer lärare, läkare och på andra sätt specialister inom olika områden hit för att dela med sej av sin kunskap.

Ämnena varierar. Vi har haft workshops med så olika inriktning som Bollywood dans, hormonyoga, ayurvedahelger av olika slag - bl.a.om ayurvedas grunder och ayurvedisk matlagning. Vi har också haft workshops om yoga vid bröstcancer, om hur yoga kan hjälpa vid depression och ätstörningar och en hel del andra ämnen.

Ayurveda-Indisk läkekonst och en massa kryddor och örter!
Ayurveda-Indisk läkekonst och en massa kryddor och örter!
Per Söder håller migränyoga.
google37caea8745800794.html