skylt1 vitkant (1)

 Aktuella workshops

♥  ÅTERHÄMTNING & ANTI-INFLAMMATION I påskhelgen söndag 4 april 18-21+ måndag 5 april 9-13.
 Vi lever i en förvirrande tid, en tid när vi dessutom har allt svårare att ta det lugnt och bara vara. Det skapar ofta en låggradig inflammation som med tiden resulterar i ohälsa till kropp och själ.
Därför tillåter vi oss att   landa under denna workshop och slappnar av med hjälp av mindfulness, yinyoga, restorativ yoga, yoga nidra - alla yogiska tekniker som ger lugn och läkning.Gravidyoga för dig som är gravid. En bra förberedelse inför förlossningen. Läs mer och kontakta mig!

♥ Vill du ha information, nyhetsbrev  om nya kurser eller workshops så följ oss på facebook  och/eller mejla yogaverkstan@gamil.com
eller meddela via  kontaktsidan eller ring/sms:a Jenny: 070-5263354 

Schema över våra terminskurser

Midsommaryoga på bryggan 5 minuter från oss!
Midsommaryoga på bryggan 5 minuter från oss!
Bollywood dans......HÄRLIGT!!!

Varför workshops?

En dag började vi fundera....varför åka till Stockholm på helgkurser och workshops när vi vill få kunskap och inspiration när är så himla dyrt  med resa och hotell!?
 Vi tänkte vidare och började sen anordna workshops här hemma i Hultsfred.

En workshop kan vara allt från 3 timmar till en hel helg och ger tillfälle att fördjupa sej lite mer i olika ämnen. 
 
Ibland håller vi i dem själva, men ofta kommer lärare, läkare och på andra sätt specialister inom olika områden hit för att dela med sej av sin kunskap.

Ämnena varierar. Vi har haft workshops med så olika inriktning som Bollywood dans, hormonyoga, ayurvedahelger av olika slag - bl.a.om ayurvedas grunder och ayurvedisk matlagning. Vi har också haft workshops om yoga vid bröstcancer, om hur yoga kan hjälpa vid depression och ätstörningar och en hel del andra ämnen.

Ayurveda-Indisk läkekonst och en massa kryddor och örter!
Ayurveda-Indisk läkekonst och en massa kryddor och örter!
Per Söder håller migränyoga.
google37caea8745800794.html