skylt1 vitkant (1)

 Aktuella workshops

Detta är vad vi spikat just nu- 
fler ideer kan dyka upp, så håll utkik! 

Återhämtning- Lördag 20 oktober kl 10- 16.
En dag då vi tillåter oss att bara vara och vila. Vi landar med hjälp av mindfulness, yinyoga, restorativ yoga, yoga nidra, alla yogiska tekniker som ger lugn och läkning. Du får också veta en del om vad som händer i kropp och hjärna när du tillåter dig själv att verkligen slappna av. 

 Yoga of recovery Helgen 10-11 november. Åsa och Eric är tillbaka! En helg full av yoga och ayurveda och med redskap för att ta oss ur beteenden och vanor som inte gynnar oss och kunskap om hur vi kan läka oss själva från stress, utbrändhet, oro och ångest och återskapa hälsa till kropp och själ.

♥ YOGA of HOPE  - lördag 17 november lö 14-15:30 yogar vi tillsammans för Barncancer-fonden!

Schema över våra terminskurser

Vill du ha information, nyhetsbrev  om nya kurser eller workshops så följ oss på facebook eller skicka ett meddelande via kontaktsidan eller ring: 0495-13354/070-5263354 

Midsommaryoga på bryggan 5 minuter från oss!
Midsommaryoga på bryggan 5 minuter från oss!
Bollywood dans......HÄRLIGT!!!

Varför workshops?

En dag började vi fundera....varför åka till Stockholm på helgkurser och workshops när vi vill få kunskap och inspiration när är så himla dyrt  med resa och hotell!?
 Vi tänkte vidare och började sen anordna workshops här hemma i Hultsfred.

En workshop kan vara allt från 3 timmar till en hel helg och ger tillfälle att fördjupa sej lite mer i olika ämnen. 
 
Ibland håller vi i dem själva, men ofta kommer lärare, läkare och på andra sätt specialister inom olika områden hit för att dela med sej av sin kunskap.

Ämnena varierar. Vi har haft workshops med så olika inriktning som Bollywood dans, hormonyoga, ayurvedahelger av olika slag - bl.a.om ayurvedas grunder och ayurvedisk matlagning. Vi har också haft workshops om yoga vid bröstcancer, om hur yoga kan hjälpa vid depression och ätstörningar och en hel del andra ämnen.

Ayurveda-Indisk läkekonst och en massa kryddor och örter!
Ayurveda-Indisk läkekonst och en massa kryddor och örter!
Per Söder håller migränyoga.
google37caea8745800794.html