skylt1 vitkant (1)

 MJUK YOGA

Mjuk yoga passar de allra flesta: unga och gamla, hyfsat  besvärsfria eller lite småspattiga, men kanske inte om du har större problem med värk i kroppen. Pallar och kuddar finns till hands för att stötta och hjälpa och används i många övningar.

Du lär dej att lyssna till dej själv och din egen kropp, hur du  mår, vad som är viktigt, vad du orkar just nu, vad du behöver och vad du vill.
Du får verktyg att släppa, slappna av och hitta vägar till läkning av kropp och själ. Genom de fysiska övningarna utveklar du också mer rörlighet och styrka i kroppen.

Vi kombinerar med en lång guidad avslappning som är oerhört läkande för kropp och själ!

Mjuk yoga består av av vänliga anpassnings-bara övningar från olika yogaformer bl.a.
hatha yoga, medicinsk yoga, rehabyoga, yinyoga och restorativ yoga - med mjuka, inkännande yogaövningar som modifieras utifrån dina förutsättningar, andning, medveten närvaro (mindfulness), aktiv avslappning och meditation. Yoga och mindfulness hör ihop. Läs mer om mindfulness.

Mjuk yoga &  mindfulness kan du gå på
Måndagar kl 19:15-20:45
Tisdagar   kl 19:45-21:15 
Onsdagar kl 18:00-19:30
             och kl19:45-21:15  
Torsdagar  kl 18:30-20

Mer om mjuk yoga:
I Expressen: Yoga bort din smärta.

De flesta deltagare i våra kurser kommer förstås från Hultsfred, men många reser en bit. Vi har deltagare från t.ex. Virserum, Vimmerby och Mariannelund i alla våra grupper. HÄRLIGT att ni kommer vecka ut och vecka in!

google37caea8745800794.html