skylt1 vitkant (1)

Yang & Yinyoga

Yin & Yang yoga är inte någon ny eller speciell yogaform. Det handlar om hur vi utför rörelserna och vad det har för effekt på oss.  Yin & Yang stärker och mjukar upp kroppen, lossar på spänningar och blockeringar, ger lugn och fokus så du får ett friare energiflöde och bättre balans i både kropp och sinne. 

Vi börjar passet med en kortare del Yangyoga, lite uppmjukande, närvarande rörelser som hjälp att landa in i kroppen, för att sedan gå över till rörelser med Yinyogans mer stillsamma, passiva grundande kvalitéer. 

I yinyogan tar vi oss in i positioner med hjälp av kuddar och filtar som stöttar upp och gör det bekvämt och stannar där i ca 3 minuter.
I positionerna hinner de nu uppvärmda musklerna slappna av och även bindväven,  hinnorna runt musklerna, hinner sträckas ut och du blir i detta vilsamma och meditativa tillstånd allt mjukare - till kropp och själ.

Yinyogan är väldigt restorativ och läkande!

Det handlar till stor del om att vila sig i form.


Yin & yang yoga passar alla normalspattiga människor som inte har några speciella problem -alltså alla normalstela, med lite småvärk någonstans men utan större restriktioner vad gäller normal vardagsrörlighet.
 

Vår yinyoga är väldigt restorativ.
Vår yinyoga är väldigt restorativ.
google37caea8745800794.html