skylt1 vitkant (1)

HORMONYOGA OCH YINVILA

Måndagar 19:45-21:15
Tre gånger med start 17/8.

Stress är hormonernas värsta fiende! Hormonobalanser som PMS, klimakteriebäsvär och vallningar blir klart värre. vid stress och brist på återhämtning.

Hormonyogan är full av nycklar för stresshantering, stressreducering och återhämtning utifrån yogiska och ayurvediska metoder men också modern forskning. Metoder som ger kropp, själ och hormoner tid och möjlighet att komma i balans.
Hormonyoga är fantastisk att kombinera med yinyoga som ger ytterligare återhämtning och blir tillsammans bra verktyg för alla kvinnor som vill ta hand om själva och hitta lugn och balans.
 
I yinyogan odlar våra yin kvaliteer- de kvinnliga, lugna, läkande och återhämtande kvaliteerna.
Vi tar oss in i positioner med hjälp av kuddar och filtar som stöttar upp och gör det bekvämt och stannar där i ca 3 minuter.
I positionerna hinner musklerna slappna av och  bindväven,  hinnorna runt musklerna, hinner sträckas ut och du blir i detta vilsamma och meditativa tillstånd allt mjukare - till kropp och själ.

Yinyogan är väldigt restorativ och läkande!
Det handlar till stor del om att vila sig i form.

Bra om du gått på workshopen Kvinnoyoga någon gång för att ha en grund att bygga på. Det ger dig mer djup i din kunskap. 

Var: Rehab & Yogaverkstan - Storgatan 139 - Hultsfred
När: Måndagar  kl 19:45-21:15. Tre tillfällen med start 17 augusti.
Pris: 285:- (195:- med Hultsfredskommuns friskvårdskort)
Anmälan/frågor: Ring /sms:a  Jenny 070 526 3354 eller mejla: yogaverkstan@gmail.com

VARMT VÄLKOMMEN! 
                                         Jenny

google37caea8745800794.html